Desenvolupem maquinària i tecnologia d’inspecció eficient per la industria del vidre buit.

EMC - Electromanteniments Castellar - Industria del vidre - dimco

DIMCO
Equip d’inspecció dimensional

DIMCO és un equip modular per a la inspecció de vidre buit. L’equip va ser creat per a ser utilitzat tant al laboratori com a control estadístic a les línies de producció. DIMCO va ser dissenyada per poder inspeccionar una gran varietat de contenidors diferents i  ofereix un disseny modular per adaptar-se a les necessitats específiques de cada usuari.

EMC - Electromanteniments Castellar - Industria del vidre - mati

MATI
Màquina Automàtica d’Impacte

Ofereix la possibilitat de realitzar el test d’impacte automàticament , aplicant una força sobre els contenidors de vidre per poder valorar-ne la resistència al trencament.

EMC - Electromanteniments Castellar - amib

AMIB
Medició perfil interior del coll de l’ampolla.

L’ Equip AMIB ha estat dissenyat per a la captació de dades de l’interior del coll de l’ampolla i la representació del perfil interior.

EMC - Electromanteniments Castellar - Industria del vidre - agevo

AGEVO
Sistema de medició de gruixos a contenidors de vidre

AGEVO  és  una solució tecnològica amb   diferents components comercials  per  assolir una solució  estàndard per inspeccionar el gruix de la paret  en els  envasos de vidre

Alguns dels nostres
projectes d’enginyeria destacats

EMC - Electromanteniments Castellar - heye

Representants de heye international per a la península iberica

Equips Heye

EMC - Electromanteniments Castellar - Heye

Màquines IS

Les nostres màquines IS destaquen per la seva velocitat de producció i flexibilitat. Les altes velocitats amb una alta qualitat constant són estàndard per a nosaltres. Els temps de conversió curts i els canvis de treball ràpids són el que ens distingeix.

EMC - Electromanteniments Castellar - Heye

Equip d’inspecció

La qualitat segueix adquirint cada vegada més importància. Els fabricants es preocupen per la qualitat i consistència de la seva marca a escala global.

T’oferim les solucions per assegurar la qualitat de la teva producció!

EMC - Electromanteniments Castellar - Heye

Manipulació de contenidors

L’equip de manipulació de contenidors de Heye International ha establert estàndards en el mercat durant anys. La millora contínua, combinada amb l’última tecnologia, significa un alt valor per als nostres clients.

EMC - Electromanteniments Castellar - Heye

Formació de gota

Heye International estableix el punt de referència en la formació de gotes. L’última tecnologia servo de Siemens, combinada amb la intel·ligència de processos i el muntatge precís de l’equip.

EMC - Electromanteniments Castellar - Heye

Planta Intel·ligent de heye

Una Smart Plant combina els millors conceptes de la Indústria 4.0 per produir envasos de vidre de forma rendible i energèticament eficient Heye International és el seu soci per seleccionar la tecnologia adequada d’Indústria 4.0.